ГЕРБ и Воля се срещат в Народното събрание

Парламентарните групи ще обсъждат секторни политики

ГЕРБ и Воля се срещат в Народното събрание | StandartNews.com

ПГ на ГЕРБ ще проведе работна среща с ПГ на „Воля“ в Народното събрание. Срещата ще бъде от 11.30 часа. На нея ще се дискутират секторни политики от управленската програма. Обсъжданите теми ще са в областта на доходите, здравеопазването и образованието.

14 март лидерът на „Воля“ Веселин Марешки заяви, че парламентарната група напуска Народното събрание, без да конкретизира причините за това решение. По-късно обясни, че от „Воля” ще осигурят кворум в парламента, но ще участват само в дебатите, които според тях са важни.

Според Марешки информационното пространство, както и обсъжданите теми в пленарната зала, са се пренаситили с теми, които не засягат пряко благоденствието на българския народ. Затова от партията искат да се срещнат с ГЕРБ, за да разберат каква е визията за продължаването на управленския мандат.

На следващия ден председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че е разговарял с Веселин Марешки за изпълнението на управленската програма на правителството и в сряда ще проведат среща по темата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай