Гадателката на Берлускони каза следващата власт

Социалистите ще са почти изравнени с ГЕРБ, но водещата партия ще си остане както досега

Гадателката на Берлускони каза следващата власт | StandartNews.com

Гадателката на Силвио Берлускони - Теодора Стефанова, направи прогноза колко партии влизат в новия парламент, коя от тях ще управлява и как ще изглежда новата опозиция.

Много малко няма да достигне на БСП, за да стане първа политическа сила. Социалистите ще са почти изравнени с ГЕРБ, но водещата партия ще си остане както досега, заяви пред Нова тв Стефанова. "2021-а ще е на компромиси и комуникации. Всички, за доброто на България, ще видим как политиците ни ще седнат заедно на масата", каза тя. "Ще има надпреварване между ДПС и Слави Трифонов за третото място. Ще има напрежения и скандали покрай изборите. Ще има обвинения от една към друга партия. Ще има желания за касиране на изборите", добави Стефанова.

"Патриотите също ще са част от новото правителство. Те ще са в коалиция с ГЕРБ и ще управляват. Ще има шарена и силна опозиция - Триото, Мая Манолова и БСП. Тези хора няма да успеят да са водеща сила и ще критикуват", смята Стефанова.

На президентските избори ще има балотаж, каза още Стефанова. Битката ще е много оспорвана, държавният глава ще е ясен след втория тур.

 "Ще бъдем изправени пред избори в спорта. Ще се кандидатират интересни имена за шеф на Българския футболен съюз. Ще има балотаж и изравняване. Всичко ще бъде много променено с правила и нов модел на управление", каза тя. "Предстои важна година и за националния отбор. С Ясен Петров и екипът му, националите ще оправдаят доверието", каза тя.

"Моята прогноза и призвание към всички вас е да не се страхуваме и да направим така, че заедно да се обединим, да извървим този път и да излезем от този тунел, да видим светлина, която наистина ще ни върне към нормалния начин на живот - да се ваксинираме и така постепенно ще можем да прегръщаме любими и близки хора. Да се върнем, да пътуваме, да бъдем заедно и да не се притесняваме, че можем да бъдем приносители на този вирус и да заразяваме хората. Ще бъдем много по-добре, по-спокойни и по-предпазени. Наистина трябва да благодарим на науката, че  за толкова кратко време успяха да създадат и да направят чудеса с няколко вида от тези ваксини", заяви личната гадателка на Берлускони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай