Габриел дава наградите за иновации

Те са създадени през 2021 г.

Габриел дава наградите за иновации | StandartNews.com

Предстои да бъдат раздадени наградите за иновации Butterfly Innovation Awards във второто им издание. Инициативата София да е домакин на церемонията е на вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел, която ще връчи отличията в две категории, съобщи МВнР.

Butterfly Innovation Awards са създадени през 2021 г. от Регионалния съвет за сътрудничество за насърчаване и популяризиране на иновативни решения от Западните Балкани с потенциал за растеж.

Целта  е да  се подкрепят икономическото развитие и иновациионната култура в региона на Западните Балкани като бъдат отличичени  успешни примери на иноватори, младежи и жени предприемачи.

Наградите се връчват в шест области - иновации в индустрията; зелени иновации; STEM иновации; младежки иновации; университетски иновации; иновации при жените

Те ще бъдат връчени и от генералния секретар на Съвета за регионално сътрудничество Майлинда Брегу и министъра на иновациите и растежа Милена Стойчева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
lonexx
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи