Г. Андонов: Общината трябва да е партньор на бизнеса

Г. Андонов: Общината трябва да е партньор на бизнеса | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ГЕРБ – Георги Андонов, заедно с кандидати за общински съветници се срещна с работещите в шивашката фирма „Вега Текс" в града. Ръководството и работниците на фирмата обсъдиха различни въпроси с гостите си, свързани с развитието на бизнеса в общината. Според персонала на предприятието е крайно време общината да започне да функционира като партньор на бизнеса.

„Общината, всички институции трябва да бъдат партньор на такива значими предприемачи като нашия работодател. Да улеснява, а не да затруднява дейността им", коментираха служителите във фирмата.

„Мой основен приоритет е с всички законови средства да стимулирам отговорния бизнес, отговорните инвеститори в региона, които създават работни места. Да създам стимули за младите предприемачи, за да стане Гоце Делчев едно истински привлекателно място за тях", увери Георги Андонов.

Хората се оплакаха на кандидата за кмет от ГЕРБ от плачевното състояние на общинския пазар и междублоковите пространства, от липсата на подходящи условия за спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай