Експерт на Слави: Ще има още санкции от САЩ

Николай Радулов видя Рашков като главен прокурор

Експерт на Слави: Ще има още санкции от САЩ | StandartNews.com

Нови санкции от САЩ срещу лица в България прогнозира пред БНР проф. Николай Радулов, експерт по национална сигурност и част от състава на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".

"Списъкът е голям и ще се развива. Това, което чух, е, че ги очакваме скоро, но със сигурност няма да е преди изборите, т.е. след 12-и, 13-и юли", каза проф. Радулов.

"Много е възможно главният прокурор Иван Гешев да не си изкара мандата и мястото му да заеме Бойко Рашков, примерно, или някой като него", коментира експертът по национална сигурност. И подчерта, че в програмата на ИТН е записано, че трябва да се извърши демутризация на службите за сигурност и МВР.

"За мен няма съмнение, че такова нещо е говорено. Това е езикът на Бойко Борисов", каза той в коментар на т.нар. канибалски скандал, изнесен пред медиите от министър Бойко Рашков, в който става дума за оплакване от бизнесмен за заплахи от бившия премиер Борисов. По думите на Радулов служебният министър на вътрешните работи огласява случая в медиите, защото няма доверие в прокуратурата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай