Един от новите конституционни съдии ясен. Кирил Петков изплю камъчето

Съпредседателят на "Промяната" каза номинацията на партията

Един от новите конституционни съдии ясен. Кирил Петков изплю камъчето | StandartNews.com

Един от новите конституционни съдии ясен вече е официално ясен Кирил Петков съобщи, че Борислав Белазелков е кандидатът на "Продължаваме промяната"-"Демократична България" за съдия в Конституционния съд, съобщи БНТ. 

Съдия Белазелков е преподавател, уважаван специалист по търговско право, бивш член на Върховния касационен съд, пенсиониран оттам с почести през май 2021 г. Тогава от ВСС дори го предложиха за орден "Стара планина" за изключителни заслуги към съдебната власт.

От страна на ГЕРБ за съдия в КС се спряга шефката на парламентарната група Десислава Атанасова

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов окончателно се отказа 9-годишния пост. Днес той призна, че е основният кандидат за председател на НС вместо Никола Минчев, който ще е водач на листата на "Промяната" за европейския парламент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи