Джейхан Ибрямов засрами останалите политици

България е на върха. Въпреки нас – политиците!, написа депутатът от ДПС

Джейхан Ибрямов засрами останалите политици | StandartNews.com

България е на върха на света със своите завоювани медали. Въпреки нас - политиците. Това написа във Фейсбук народният представител от ДПС Джейхан Ибрямов. И подчерта: „Изминалите дни дадоха отново онзи трепет, възродена надежда, радост от сбъднати мечти.”. Ибрямов призова всички свои колеги политици да мислят адекватно и за България, и за поколението, което идва.

Щастлив и горд съм, че единият от медалите е в моя роден град Търговище, написа още Джейхан Ибрямов и поздрави Антоанета Костадинова и всички златни момичета на България.

С шестте медала, спечелени от българските спортистки, България се нарежда в топ 30 на най-успешните държави на олимпийските игри в Токио. Поклон и адмирации за всички тях!, завършва поста на депутата.

Ето целия пост на Джейхан Ибрямов, народен представител от ДПС:

Изминалите дни дадоха отново онзи трепет, възродена надежда, радост от сбъднати мечти. България е на върха на света със своите завоювани медали. Въпреки нас - политиците. Толкова години спортът е потърпевш от липсата на адекватни политики за неговото развитие, както професионално, така и масово. Призовавам всички колеги да мислим адекватно и за България, и за поколението, което идва. Споровете и раздорите не са добър пример. Добрият пример идва от тези наши момичета, които прославиха малката България.

Щастлив и горд съм, че единият от медалите е в моя роден град Търговище. Браво на Антоанета Костадинова, златните ни момичета от ансамбъла по художествена гимнастика - Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, на Стойка Кръстева, Ивет Горанова, Тайбе Юсеин и Евелина Николова. С шестте медала, спечелени от българските спортистки, България се нарежда в топ 30 на най-успешните държави на олимпийските игри в Токио.

Поклон и адмирации за всички тях!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай