Джамбазки: Нелегалните имигранти трябва да се репатрират

Джамбазки: Нелегалните имигранти трябва да се репатрират | StandartNews.com

София. „Нелегалните имигранти трябва да бъдат репатрирани, те нямат бежански статут". Това заяви Ангел Джамбазки от ВМРО в сутрешния блок на Нова телевизия. Той уточни, че прави разлика между имигранти и бежанци.

„Няма да спрем да задаваме въпросите за незаконните имигранти. Не може центърът на София да се превръща в арабско гето", подчерта общинският съветник.

Джамбазки обясни, че хотел на ул. „Самуил" в столицата се е превърнал в убежище и свърталище на нелегални емигранти. Той каза, че е подал сигнал и са глобили хотела.

„Всеки носи отговорност за действията си, но в случая ВМРО се чувства задължена да поставя въпроса за престъпността на нелегалните емигранти", каза още Ангел Джамбазки по повод темата за бежанците. И продължи с думите: „Ако, "Атака" искат да променят нещо, могат да го направят много по-лесно от ВМРО. Просто вдигат ръката от копчето в парламента и правителството пада".

„Управляващите имат интерес да експлоатират темата за бежанците. Целта им е да отклоняват вниманието от най-важния въпрос, а именно протестите и исканията за оставка", сподели своето мнение по темата журналистът Владимир Йончев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай