Събота,

ДПС иска депутат от Северозапад

От: Failed to load user -
A
A
A

Монтана. ДПС си поставя задачата на следващите парламентарни избори да спечели поне един депутатски мандат от Северозападна България. Възможно е да го постигнем във Враца, където членове на партията влязоха в общинския съвет. Това заяви на областната отчетно-изборна конференция на ДПС в Монтана зам.-председателят на партията Рушан Риза.

Според него много българи харесват партията и влизат в нея заради платформата и идеите й.

Отказваме се от модела  “Кърджали и Разград” и преминаваме към модела Враца, каза Риза. Не бива да приемаме членове по етнически или религиозен признак.

Риза предрече тежка зима, която щяла да се превърне в тест за управляващите. Той предрече и срив в доверието на партия ГЕРБ, която в следващия парламент щяла да има не повече от 50 – 60 депутати. Това сочела логиката на политическия живот у нас. Същата съдба имали СДС, НДСВ и БСП.

На отчетно-изборната конференция във Видин областният лидер Николай Тодоров обяви, че ДПС ще бди зорко на следващите избори и няма да допуска купуване на гласове. За целта още отсега започва обучение на своите застъпници и наблюдатели. Те трябва да бъдат подготвени и да знаят всички възможни начини за манипулиране на избирателите, каза той.

В работата на двете конференции, които се състояха в събота и неделя, участва и депутатката на ДПС Петя Раева.


Препоръчани новини

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички