ДПС: Доган е и остава наш лидер

ДПС: Доган е и остава наш лидер | StandartNews.com

Въпросът с оперативното управление на ДПС ще бъде решен на предстоящата Национална конференция на ДПС, която ще се проведе на 24 април. На проведените областни конференции във Видин, Велико Търново, Перник и Монтана делегатите нe номинираха кандидати за председател на партията, защото се обединиха зад общото становище, че д-р Ахмед Доган е и остава лидер на ДПС.

Почетният председател на партията олицетворява единството на ДПС, гласят становищата на областните конференции, проведени във Велико Търново и Видин. Делегатите на националната конференция получиха мандат да участват активно в работата на висшия партиен форум, на който да се затвърди ролята и мястото на Движението за права и свободи, като водещата либерална, национално отговорна партия на страната, единна зад лидера си д-р Ахмед Доган.

Досегашните областни председатели на ДПС във Велико Търново – Гюнай Далаоолу, Монтана Емил Тодоров и Боряна Методиева в Перник запазиха партийната си позиция.

Във Видин за областен председател бе избран Петър Тодоров.

На областните отчетно-изборни конференции присъстваха съпредседателите на ДПС, членове на ЦОБ, народните представители от регионите, представители на ДПС в местната власт, активисти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай