Дончо Бораджиев подкрепи Даниел Панов

Дончо Бораджиев подкрепи Даниел Панов | StandartNews.com

Даниел Панов получи мажоритарна подкрепа от Дончо Бораджиев – водач на листата на ПП „Глас Народен" за Велико Търново. „Този избор е личен и от уважение към интелигентността на избирателите, не бих си позволил да „търгувам" с правото им на избор", каза Бораджиев. Според младия великотърновски адвокат, Панов се е справил успешно като кмет в първия си мандат. „Никой от последните градоначалници не е постигнал толкова за града, колкото Даниел Панов. Считам, че градът ще продължи да се развива под неговото ръководство и всякакви експерименти с жадни за власт кариеристи не са в интерес на града ни", коментира водачът на листата на „Глас народен" във Велико Търново Дончо Бораджиев.

„Общината е с най-напредналите електронни услуги, искаме развитието на тази платформа да продължи и тя да бъде изцяло завършена", каза на пресконференция областният координатор на „Глас Народен" Илиян Дуков. Според него е важно да се работи в посока привличане на инвеститори от висок клас, чиято дейност да доведе до повишаване на жизнения стандарт в региона.

От партията са реалисти и не издигат кандидат за кмет, защото не искат да бъдат обвинени за отклоняване на гласове, стана ясно още от пресконференцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай