Сряда,

Дончева сипа сол в раните. Обиди Митева

От: СТАНДАРТ -
Дончева сипа сол в раните. Обиди Митева
A
A
A

Сол в раните на отношенията между „Има такъв народ” и „Изправи се БГ! Ние идваме” сипа зам.-председателят на парламента Татяна Дончева. Минути след като депутатите на ИТН напуснаха залата, отказвайки „да участват във фарса” с решението за Пламен Николов, Дончева излезе на трибуната.

ВИЖ ОЩЕ: Развързаха възела. Приеха оттеглянето на Николов

И обяви, че Ива Митева и ИТН се държат детински.

Смятам за проява за изключителна детинщина или инфантилност председателят на НС цял ден вчера цял ден да съставя акта, който днес прочете Хаджигенов, а тази сутрин на Председателския съвет да каже, че няма да го подпише, след като първо го подписа на друг лист, заяви Дончева. И допълни: „Ние не сме деца в детска градина, критикува Дончева. Автор на това предложение е председателят на парламента, който трябва да се държи като председател при всички случай, а не като болонка на някой сценарист.”. За думите си Дончева отнесе забележка от Кристиян Вигенин. Той водеше заседанието, защото Ива Митева излезе от залата заедно с колегите си от ИТН.

Не знам какво искат да покажат тези хора. Ако целта е да направим държавата на дреп, да направим така, че всички институции да бъдат осмени и делегитимирани, това е пътят, каза още Дончева.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички