Дончев с лятна закачка за Кирил Петков

Сравни служебния кабинет с "една сговорна пиар дружина"

Дончев с лятна закачка за Кирил Петков | StandartNews.com

Крайно любопитен коментар за политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев направи бившият вицепремиер Томислав Дончев, заместник-председател на ГЕРБ.

Не мисля, че сме имали професионални контакти, но се познаваме от години, каза Дончев в "Панорама". И допълни: "Безспорно е нов, колко е силен, ще разберем съвсем скоро.".

След което с типичното си чувство за хумор заяви: "На мен цялата история ми прилича на една красива лятна любов на плажа, която дори да предизвиква силни чувства, приключва скоро.".

На репликата на водещия Бойко Василев, че има случаи, в които лятната любов продължава дълго, Томислав Дончев отговори: "Понякога продължава и през зимата, но невинаги.".

Ще работим за максимално добър резултат на изборите, категоричен е бившият вицепремиер. Темата за връщането на доверието на колкото се може повече български граждани в момента е основна за нас, допълни той.

Работата на служебния кабинет и политическото наследство е обект на дълъг политически диспут, много е рано и трудно да се правят изводи, коментира още зам.-председателят на ГЕРБ.

Когато едно служебно правителство се окаже намесено в изборния процес, това не е съвсем честно, категоричен бе Дончев.

Той сравни служебния кабинет с "една сговорна пиар дружина".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай