Добрев и Мариана Попова с благотворително турне

Добрев и Мариана Попова с благотворително турне | StandartNews.com

Водачът на листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Габрово Кирил Добрев събра звездите Мариана Попова и Орлин Горанов на благотворително турне в региона. Средствата ще бъдат дарени чрез БЧК в помощ на пострадалите от наводненията, уточни пред "Стандарт" Добрев. Зала "Възраждане" в Габрово едва успя да побере симпатизантите на левицата в града. Днес от 18 часа в читалище "Развитие" в Дряново кампанията по набиране на средства с благотворителното участие на любимите български изпълнители продължава. За да подкрепи Добрев и да се включи в благотворителната кауза в Габрово снощи бе и президентът на ПЕС Сергей Станишев.

"Позволете ми да се обърна към поколението на моите родители. Подкрепете ни - БСП е партията, направила най-много за доходите на българските пенсионери", обърна се емоционално Добрев към множеството. И продължи: "Обръщам се към активното поколение - тези които избраха да живеят и да отгледат децата си в България, към моите връстници - гласувайте за БСП, защото това е партията, която е осигурила най-висок икономически растеж и най-ниска безработица!". "Обръщам се към тези, които ще гласуват сега за първи път, към поколението на моя син - подкрепете БСП, защото сърцето бие отляво!", завърши призива си Добрев.

За по-малко от половин час каузата за помощ на пострадалите събра няколкостотин лева, а на финала цялата зала пя с Мариана Попова и Орлин Горанов "Една българска роза".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай