Димчо Михалевски: Борисов е истинският поръчител на подслушването

Димчо Михалевски: Борисов е истинският поръчител на подслушването | StandartNews.com

Бургас. "Признанието на бившия министър Мирослав Найденов за подслушванията показа, че управляващите от ГЕРБ са били като мафиотска структура. Подкрепата на Борисов към Цветанов след откровението на един от най-знаковите министри показва, че всъщност бившият премиер е истинският поръчител на подслушванията, а ексвътрешният министър е бил просто изпълнител", заяви на среща с избиратели в Бургас водачът на листата на "Коалиция за България" Димчо Михалевски.

То допълни, че разкритията на Найденов са показали истинското лице на ГЕРБ и призова Цветанов и Борисов да се откажат от имунитета си и да напуснат изборния процес.

"В противен случай не може да се гарантира честен вот" коментира Михалевски.

Пред избиратели в бургаския ж.к. "Лазур" той заяви, че ще бъде сложен край на контрабандата. "С нож ще изрежем контрабандата, от която годишно ГЕРБ печелеше по 2 милиарда лева. Тези пари ще влязат в държавата, за да стимулираме икономиката, което е ключово за решаване на проблемите. За разлика от другите партии БСП е доказала, че изпълнява ангажиментите си", допълни още Михалевски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай