Депутатите от ВОЛЯ скочиха в защита на лидера си

Те облякоха фланелки с изписана каузата им спрямо Марешки

Депутатите от ВОЛЯ скочиха в защита на лидера си | StandartNews.com

"Долу ръцете от Веселин Марешки", гръмнаха в парламента гласовете на депутатите от ВОЛЯ, предвождани от Пламен Христов, който прочете декларация от името на парламентарната група.

Преди два дни цяла България стана свидетел как беше направен опит да бъде очернен един достоен човек, който е помагал на милиони българи.

Веселин Марешки продължава да се бори с картелите и сега. Беше направен един жалък опит да бъде употребен един човек, за да се имитира пред Европа, че България се бори с корупцията.

От ПГ на ВОЛЯ изразяваме категоричното си несъгласие с този акт. Призоваваме българските граждани, които осъзнават цялата схема на случващото да не се поддават на манипулациите и да бъдат с него, както той е с тях вече 30 години, заяви Христов.

Ако днес мълчим, утре всеки може да бъде притиснат с подобни манипулации. Рано или късно доброто побеждава. Случаят ще бъде тест за цялото ни общество – дали има смелост да защитава истината или да е на страната на изгнилата ни система. Кой се страхува ВОЛЯ да е силна и да доказва, че в България може да има и друг тип политици? Наш дълг е да сме силни и сплотени и да устоим на всички мръсни игри. Да сме честни и почтени е силата ни и тази сила не може да бъде сломена, се казва още в декларацията на ПГ на "Воля".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай