Ден за разкаяние! Втори политик си посипа главата с пепел

След Тома Биков и Големият Ал се разкая

Ден за разкаяние! Втори политик си посипа главата с пепел | StandartNews.com

Днес е ден за извинения. Втори политик си посипа главата с пепел. След Тома Биков от ГЕРБ и евродепутатът Александър Йорданов се извини публично заради свои думи.

Големият Ал, както бившият председател на НС е известен от времето на СДС, поднесе извиненията си на Борис Бонев, затова че го нарече внук на висшия комунист Станиш Бонев.

Преди два часа публикувах текст за поредния "спасител" на България Борис Бонев. Бях провокиран от стара публикация на известния блогър, публицист и граждански активист Асен Генов, в която се твърдеше, че г-н Бонев е внук на виден комунистически функционер и че е заявил същото, което твърди и българският президент, а именно, че Крим е "де факто" руски, написа Александър Йорданов във Фейсбук.

И обясни: "Изразих мнението си, че става дума за нов левичарски проект след тоталния провал на проекта "Промяна". Г-н Бонев опроверга твърдението за негова роднинска връзка с члена на ЦК на БКП Станиш Бонев. Ето защо изтрих публикацията си и му се извинявам публично. Извличам и поука: да не се доверявам безрезервно на публикации във Фейсбук. Но не променям мнението си за неговия "спасителен" политически проект.".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай