Делян Добрев разкри защо Асен Василев не мига

Даде съвет на ГЕРБерите

Делян Добрев разкри защо Асен Василев не мига | StandartNews.com

„Ако сте забелязали, Асен Василев не мига. Според мен той е хипнотизирал колегите, за да приемат този бюджет”. Изненадващото обяснение даде енергийното остри на ГЕРБ Делян Добрев при откриването на Националната зимна академия на Младежката организация на ГЕРБ в Сливен.

ГЕРБ чества в Града на сините камъни 17 години от своето създаване. Пръв взе думата Делян Добрев, който е лектор на събитието. Добрев коментира бюджета на Асен Василев. Заяви, че от ГЕРБ ще го подкрепят, макар че и той, и Владислав Горанов са с особено мнение. Най-много обаче Добрев впечатли колегите си с обяснението защо Асен Василев не мига.

Това е някаква масова хипноза. Ще препоръчам на колегите да отидат да им леят куршум или нещо друго, за да се разомагьосат. Той им обяснява как е много хубаво да вземеш 30-40 млрд. дълг и ще забогатееш като го вземеш. Масова хипноза е единственото обяснение, заяви Добрев.

„Ще им препоръчам да не гледат Асен Василев в очите", каза още Добрев.

"България се превърна в четвъртия купувач в света на руски петрол. При положение, че едва 40 процента от горивото се продава на българския пазар. По времето на ГЕРБ 50 процента от нефта беше руски, 50 процента неруски. Сега е 100 процента руски. Сега евроатлантиците от "Промяната" купуват три пъти повече руски нефт", заяви още той.

Изнасят бензин и дизел в открито море. Така пише в митническите документи. Добре ли е? Къде отива от там, никой не знае, защото се претоварва на други кораби. По наша информация отиват в други европейски държави, в Щатите. 60 процента от горивата отиват из целия свят, въпреки дерогацията", добави председателят на Енергийната комисия в парламента.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай