Даниел Панов участва в дискусия с лекари и медицински сестри

Даниел Панов участва в дискусия с лекари и медицински сестри  | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на Велико Търново от ПП ГЕРБ Даниел Панов участва в дискусия с лекари и медицински сестри от областната болница

Филиалът на Варненския медицински университет е надежда за местното здравеопазване и за решение на проблема с липсата на кадри. Медиците и техните асистенти от Областната болница във Велико Търново изразиха удовлетворение от факта, че като кмет Даниел Панов е успял да направи всичко необходимо в старата столица отново да се обучават медицински сестри и акушерки. Първият випуск от 60 студенти в двете специалности бе приет на 10 септември.

„С номер осем да вървим напред, за да ни е на късмет", пожелаха на Даниел Панов и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ от аудиторията по време на дискусия в Областната болница на Велико Търново. Кандидатът за кмет на старопрестолния град и общината отговори конкретно на всички въпроси, зададени от работещите в сферата на здравеопазването. Основните теми на разговор бяха свързани с бъдещите инвестиции по Интегрирания план за градско развитие.

Лекарите и медицинските сестри бяха удовлетворени от новината, че в резултат на работата на Даниел Панов и неговия екип във Велико Търново ще се реализира проект за интелигентен градски транспорт, благоустрояването на междублоковите пространства и ремонтите на улици в кварталите ще продължи, а проектите за старото военно училище и ул. „Крайбрежна" вече са подадени. Аудиторията остана доволна, че в листата на ГЕРБ за общински съветници има трима лекари и стоматолог – Николен Стойнов, Петя Илиева, Валентин Точков и Даниела Андреева, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай