Сряда,

Дама срещу Радев за президент. Следва завет на Ванга

От: СТАНДАРТ -
4979
Дама срещу Радев за президент. Следва завет на Ванга
A
A
A

https://frognews.bg/images2/thumbs16x9/600/5e35587af_cvetakirilova.jpgПрезидентските избори чукат на вратата и кандидатите за „Дондуков” 2 вече започнаха да се заявяват. Най-атрактивният сред тях е дама. Тя се изправя срещу Румен Радев, твърдейки че следва заветите на Ванга.

Ексводещата Цвета Кирилова заяви пред Нова тв, че влиза в президентската битка. През последните години тя е позната като председател на сдружение "Азбукари".

Относно своята кандидатура Цвета обясни, че още преди години Ванга е предсказала, че светла жена ще промени България. Кирилова разясни, че кандидатурата й е: "Плод на дългогодишна практика с много сериозен екип, който застана зад сдружение "Азбукари".”.

В момента подготвяме инициативен комитет, който застава зад мен. Те ме мотивираха и насърчиха, за да тръгна в тази посока. Знам рисковете и че съм в обектива на вниманието на цялата българска общественост. Знам накъде отивам и какво искам да постигна", каза Кирилова пред Нова тв.

Тя заяви, че има нужните качества, защото притежава 10-годишен опит в упрвалението на „неправителствена организация, която работи в гражданския сектор.”.

Имам опит с различни проекти в разнообразни области - образователна и социална, каза кандидатката за президент. Завършила е "Управление на масовите комуникации, а в момента изучава "Национална сигурност и отбрана" във военната академия „Г. С. Раковски“. Все още е неомъжена, според думите й, заради "огромното отделено време на телевизията".

"Няма да допусна по никакъв начин осмиване на моята кандидатура, защото знам коя съм и къде отивам", заяви Кирилова. Тя вече е избрала и вицепрезидент, като не издава име, но за него казва само, че: „Той е човек с много високо образование и с познание в геополитиката. Ще завладее сърцата на обществото“.

Относно очакваната бежанска вълна, която ще навлезе и в България, тя смята, че: „Трябва да ги регистрираме и те да влязат в информационния масив на ЕС".


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички