"Да, България" се клати. Ще има ли оставки

Всичко отново се развива във фейсбук

"Да, България" се клати. Ще има ли оставки | StandartNews.com

Близки до “Да, България”, споделиха пред “Трибюн”, че пореден скандал за депутатски места тресе обединението. Този път причина са апетитите на генерал Атанасов за повече депутати в 48-ия парламент. Запознати твърдят, че се стигнало до там Атанасов да плаши с оставка и разпадане на коалицията, ако хората на Христо Иванов не пуснат заместничката на ДСБ Кристина Петкова до парламентарните банки за сметка на русенци.

Пост в подкрепа на това твърдение се появи и във Фейсбук. В него Христина Димитрова заявява, че Атанас Атанасов заплашва Христо Иванов с разтурване на коалицията, ако Кристина Петкова не стане депутат.

Ето и целия статус:

Вярно ли е, че Атанас Атанасов заплашва Hristo Ivanov?

ЗАПЛАШВА ДА РАЗТУРИ КОАЛИЦИЯТА,

ако Kristina Petkova не стане депутат. И измежду другото, споменава Кремена Кунева, като параван.

Плашел дабълите, че ще си хвърли оставката, щял да дойде Радан и тогава те щели са видят.

Пичове, това е най-нелепият ченгеджийски блъф, който съм чувала, защото Атанасов е готов да жертва всичко и всички само и само политическата му кариера да остане на животоподдържащи системи.

Демократи за силна България за пръв път в своята история няма водач и депутат от столицата, което е следствие на липсата на каквато и да била електорална тежест.

В партията има 15 тежки кариеристи, изгонил си целият си актив включая и младежката си организация, а после плашиш, че ще си тръгнеш? Накъде бе, джанъм?

Нали не се съмнявате, че заради това поведение и депутати без качества с под 1000 преференции в НС, демократичната общност ще си е винаги 7% ?

Крайно време е за истински дебат, за да може формациите на Демократична България да намерят своите естествени лидери!

Източник: tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай