Чудовищен скандал! Шеф на комисия призна фалшифициране на избори

Бях принудена със заплаха към децата ми, обяви адвокат Деница Чингарова

Чудовищен скандал! Шеф на комисия призна фалшифициране на избори | StandartNews.com

Чудовищен скандал гърми от Пловдив към София, след като шеф на комисия направи признание, че е фалшифицирал избори.

Местните избори в Пловдив през 2015 година са били фалшифицирани, обяви сензационно в своя профил във Фейсбук адвокат Деница Чингарова, която беше шеф на Общинската избирателна комисия на същия вот.

"Да се знае...Бях принудена със заплаха към децата ми, да фалшифицирам изборите в полза на Иван Тотев, Костадин Димитров и Димитър Колев! Въпросните същества никога не са печелили избори, защото не го заслужават...!!!", написа Чингарова.

"Изборите спечели Славчо Атанасов, а в "Тракия"  Костадин Гаров. За съществото Димитър Колев не искам да говоря, защото се беше оакал предварително и трябваше да го защитавам в Административен съд", пише още Чингарова в отговор на въпрос на Ангел Ангелов дали твърдението е сериозно, предаде Фрог.

На вота през 2015 г. кандидатът на ГЕРБ Иван Тотев спечели втория си мандат, след като надделя на балотажа срещу Славчо Атанасов само с 1416 гласа повече.

Кандидатът на ГЕРБ в район „Тракия“ Костадин Димитров също надделя на втори тур срещу кандидата на Патриотичния фронт Костадин Гаров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай