Четин Казак с рамо за своите в Севлиевско

Четин Казак с рамо за своите в Севлиевско | StandartNews.com

Депутатът от ДПС Четин Казак се включи активно в кампанията на Движението в Севлиевско.

"Тази листа в живото доказателство, че ДПС в община Севлиево има утвърдено място, с необходимия авторитет да се яви на предстоящия вот", подчерта Казак при старта на агитацията за местния вот.

"ДПС не е непозната пария. Напротив, ДПС в Севлиевско се е доказала, че работи, независимо от това кой управлява общината", допълни още той. Казак заяви, че ДПС работи за своите избиратели и "се бори се за решаването на техните проблеми по същия начин, по който се решават и проблемите на жителите на града". "Защото ДПС знае, че всеки жител на общината трябва да се чувства равнопоставен", заяви още Казак. Местната структура на ДПС избра за старт на предизборната си кампания село Петко Славейков. През уикенда там се проведоха традиционните народни борби в памет на бившия кмет на селото Джелал Аджъ. "Ние не откриваме кампанията си в Петко Славейков случайно. Всички откриват кампаниите си на лъскави места, ние обаче я откриваме тук - на полето, на земята, на село, защото ние държим на вас", каза пред симпатизантите на ДПС кандидатът за кмет на общината Ердоан Узунов.

По-рано в Шумен ДПС също даде старт на агитацията за местния вот. Там Движението издига кандидат за кмет депутата Бюнямин Хасан. "ДПС има самочувствието и кадровия потенциал да участва активно в управлението на община Шумен. Ще дам всичко от себе си за добър резултат на изборите. Успехът идва, когато се работи за него", обърна се Хасан към събралите се над 250 членове и симпатизанти на ДПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай