Вторник,

Божанков събра очите на всички. Направи нещо немислимо

От: СТАНДАРТ -
4530
Божанков събра очите на всички. Направи нещо немислимо
A
A
A

Отцепилият се от БСП Явор Божанков, който сега е депутат от "Промяната" събра очите на всички в парламента като направи нещо немислимо. В нарушение на всички правила Божанков излезе на трибуната и сам си взе думата. Това предизвика възгласи на възмущение от всички страни в пленарната зала.

ВИЖ ОЩЕ: Безумен скандал в парламента! Как нарекоха Костадинов

Г-н Божанков, съвсем основателно колегите обърнаха внимание, че не съм Ви дал думата, скастри го председателят на НС Росен Желязков.

Ако считате, че може да си я вземете, го заявете изрично, но преди Вас имаше други колеги, каза той.

"Ако искате да довърша процедурата, започнах, една секунда ми трябва", опита се да се оправдае Божанков, но отново бе прекъснат от шефа на НС.

"Колеги, използвам този прецедент, за да обърна внимание, че и по сега действащия правилник, а и по бъдещия, думата дава председателят.

Нека Божанков да довърши своя прецедент", каза Росен Желязков и така отцепилият се от БСП и отишъл при ПП депутат продължи словото си.

Това не е първият път, в който Божанков предизвиква скандал в новия парламент. Преди дни той нарече тъпи популисти БСП и "Възрaждане" и се изхвърли в защита на украинското зърно.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com