Бойко в Монтана: Поръчах да щипнат Фидосова по бузата

Бойко в Монтана: Поръчах да щипнат Фидосова по бузата | StandartNews.com

Монтана. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в събрание на партията си в Монтана. Досегашният и областен лидер Искра Фидосова не се появи. "Поръчах да я поздравят, да я щипнат по бузата. Надявам се, да остане член на партията, но това си е нейна работа. Тя работеше, но и нанесе вреди. Нещо като тефтерчето повече не бих могъл да понеса", обясни той.

Борисов представи новите лидери на партията в Монтана. Областен ще е Димитранка Каменова, кмет на Берковица, а градски – Нина Петкова, заместник-областен управител в мандата на ГЕРБ.

Борисов нарече ДПС и „Атака" ортаци, а компроматите, които излизат срещу него под формата на записи – работа на агентурата на ДС. Лидерът на ГЕРБ се зарече пак да победи Орешарски, Местан и Бареков. Той призна, че е много впечатлен от това, което са му споделили членовете на партията в Монтана. "ДПС купува цели села. Ходят при арендаторите, при кметовете и ги купуват", такава информация има лидерът на ГЕРБ.

На въпрос ще подкрепи ли идеята за задължително гласуване, Борисов отговори положително.  "Ще говорим с другите партии, ако те не искат – ние сами ще съберем 500 000 подписа и ще искаме референдума. Дал съм указание на нашите структури за подписката", допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай