Бойко: Стигаме до Гърция за 20 минути

Бойко: Стигаме до Гърция за 20 минути | StandartNews.com

Благоевград. В най-тежката криза запазихме стабилността, а с построената магистрала "Струма" българите стигат до Гърция за 20 минути. Това заяви на предизборен митинг в Благоевград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и бе многократно аплодиран от множеството с възгласи "Бойко! Победа!".

Генералът цитира последните данни от Евростат, според които България е запазила финансова стабилност. При представянето на местната листа Борисов обяви водача - Цветан Цветанов, за флагман на ГЕРБ. А за събитието в региона заедно с тях бе и отличничката на кабинета Борисов Лиляна Павлова. Бойко уточни, че бившата регионална министърка е поканена специално, защото "Струма" е най-важната артерия". И не пропусна да отбележи, че е минал по цялата магистрала и с новия асфалт модерното съоръжение "изглежда перфектно". След поредни овации от публиката Борисов обърна внимание на 4-5 души, които подвикваха анти ГЕРБ. "Винаги има по 5-6 провокатори, които ни ги пращат нашите политически опоненти", каза Борисов.

"Много е лесно да се крещи, но ние сме партия на толерантния тон и не се поддаваме на подобно поведение", каза още той. И успокои своите с моментната снимка от митинга. Вижте, ние сме 5000, а те - 5, стигат ни хората от площадите да имаме 110 депутати, каза Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай