Бойко: Не съм виждал на живо Карамански

Бойко: Не съм виждал на живо Карамански | StandartNews.com

София. "Никога не съм виждал на живо Иво Карамански и не съм имал среща с него". Това съобщи за "Стандарт нюз" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той коментира показана от журналиста Николай Бареков снимка в ефира на bTV в неделя. Според идеолога на "България без цензура" на фотоса са Иво Карамански, Киро Японеца, Стоил Славов и Бойко Борисов.

"Досега смятах, че действията на тези хора трябва да се подминават с мълчание, но сега смятам, че единственият начин е съдът. Няма да влизам в оправдателен режим. Ще настоявам и да се провери автентичността на снимката", коментира още Борисов.

По-рано "ПИК" съобщи, че е разкрила кой е на снимката до Киро Японеца, Иво Карамански и Стоил Славов. Според тях става дума за Иван Кочев от Пазарджик.

"Действително съм аз на снимката, а не Бойко Борисов. Тя е правена през 90-те години, но не си спомням кога точно", обяснил Кочев пред ПИК. На въпрос с какво точно се занимава, той отговорил: "С частна дейност". "На снимката не е и Киро Японеца, а друг човек. Тогава с Иво Карамански бяхме на дело, но подробности не си спомням", категоричен бил Кочев. "Това е стар кадър, не знам откъде са го взели. Нищо повече не мога да ви кажа", завършил Кочев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай