Бойко Борисов: Аз имам тен, а не съм стъпвал на морето

Бойко Борисов: Аз имам тен, а не съм стъпвал на морето | StandartNews.com

София. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви от парламентарната трибуна, че Искра Фидосова си е заминала, а прокуратурата работи по този въпрос.

Борисов говори при обсъждането на прекратяването на пълномощията на Фидосова като народен представител. "Вчера доста говорихме на теми, които в моето съзнание останаха. Всички си дават сметка, че не е добро положението на страната. Благодаря на г-н Станишев и г-н Местан - спряха хората пред вкъщи, и не ги пращат днес повече. Винаги ще има 50 души, които да дойдат пред някой дом. Не го правете, ние не го правим", заяви Борисов.

"Губите безкрайно време, а искате да излизате в отпуск. Аз имам тен, а не съм стъпвал на морето. Моят тен баща ми го е дал. И аз исках да съм рус, бял, синеок, ама баща ми ме е направил такъв", каза още той.

"Да се опитаме да поработим малко, ако искате. Ако не – всяка политическа партия може да прави това, което иска", допълни той.

„Работата трябва да се нормализира, като се дадат оставки и се направят предсрочни избори. Всички знаят това", каза още Борисов. и допълни: "Ние сме тук да им предложим август месец да изгледаме Избирателния закон, защото всички това искат. Аз не знам от какво се умориха толкова. Ние работихме всеки ден в нашата централа. Не ние ги призоваваме за оставка, призовават ги толкова много хора. Как да излезем ние пред протестиращите или да станем съпричастни с тях. Ясно е, че трябва да има предсрочни избори."

Лидерът на ГЕРБ каза, че депутатите от другите парламентарни групи искат да почиват. „Ние искаме да се гледа Избирателният кодекс, за да имаме готовност когато хората пожелаят избори, да има нов Избирателен кодекс, като според тях сегашният не струвал нищо. Добре, съгласен съм, но август месец да направим нов", каза Борисов.

На въпрос къде е заместник-председателят на ПП на ГЕРБ Цветан Цветанов, Бойко Борисов обясни, че Цветанов има дела и трябва да си ги гледа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай