Борисов: Полицаите действаха по най-тъпия начин

Борисов: Полицаите действаха по най-тъпия начин | StandartNews.com

Полицаите действаха по най-тъпия, глупав и брутален начин и затова си понесоха пълните наказания- оставки и да се махат. Така премиерът Бойко Борисов коментира действията на полицията в TВ 7 и последвалите оставки на заместник-директора на СДВР старши комисар Радослав Сотиров и началника на Шесто РУ комисар Иван Пепелджийски.

"Това са началници, големи, това се прави от двама полицаи. Нямат работа в студиото и да ни разнасят по света", продължи премиерът.

Влизането в ТВ7 беше недопустимо, категоричен бе той. Въпреки всичко Борисов смята, че трябва даа се упражни целият натиск, за да се съберат парите за хазната и да се върнат парите на данъкоплатците.

Той изрази мнението си за медията, като обяви, че ТВ 7 " най-брутално манипулира".

ТВ 7 нарушаваше по най-бруталния начин демокрацията, манипулираше, докара Орешарски и Чобанов на власт. Техните журналисти всяка сутрин седяха при опозицията от 6 ч. сутринта и разболяха детето. Тогава не си мръднахте пръста, обърна се Борисов към журналистите в Интер експо център, и продължи: Тези ли са демократични, попита той. Тези журналисти защо не се махнаха тогава, забравихте ли това, попита отново Борисов.

"Заради глупостта на полицията помолих 1 седмица отсрочка по изключение", каза още Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай