Борисов заговори като Гриша Ганчев

Лидерът на ГЕРБ на обиколка в Пазарджик

Борисов заговори като Гриша Ганчев | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заговори като Гриша Ганчев. В Пазарджик бившият премиер цитира най-култовата реплика на Ганчев: „Ти къщичка за пиленца правил ли си?”.

ВИЖ ОЩЕ: Томислав Дончев разкри плановете на Борисов

Аз знаеш ли колко басове спечелих, че за 1 година една велоалея няма да направят. Къщичка за птиченца не са направили, Каза Борисов на кмета Тодор Попов, с когото заедно обиколиха града.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов хвърли бомба, разкри как се купуват гласове

Бойко Борисов е в Пазарджик с екипа си, за да види в какво състояние са обектите, които са построени и реновирани по време на неговото управление.

"Комитова ни спря изпълнението на околовръстното. Преди да се финализира изборът на изпълнител, Комитова пусна една заповед с мотив, че и 7-те фирми не отговаряли на условията. Цялата индустриална зона остана без нов път", заяви кметът Попов.

Направили сме депото, пречиствателната станция, компостиращата станция, половината пари за стадиона бяха отпуснати по ваше време - с г-н Кралев се бяхме разбрали отбор, който влезе в "А" група да му се помогне. С две думи - всичко спря, каза още кметът на Пазарджик.

За 1 година държавата спря, нищо не е направено, продължи Тодор Попов.

"Важното е да кажеш, че се бориш с мафията и корупцията", допълни Борисов. "Къде е тая мафия бе, дайте да я видим", емоционално възкликна Тодор Попов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай