Вторник,

Борисов хвърли бомба, разкри как се купуват гласове

От: СТАНДАРТ -
6302
Борисов хвърли бомба, разкри как се купуват гласове
A
A
A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов хвърли бомба. По време на посещението си Пазарджик обяви, че в момента върви бясно купуване на гласове.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов заговори като Гриша Ганчев

"Представяте ли си да беше обърната ситуацията и аз да викам по апартаменти чужди депутати и да им говоря за принципи. В момента става едно чудовищно купуване на гласове, по 10 000 накуп. Всеки депутат, който в момента купуват, е все едно 10 000 гласа. По тази логика - защо правим избори? Но тази тема също е забранена.

ВИЖ ОЩЕ: Томислав Дончев разкри плановете на Борисов

"Радев не може да не види, че неговото не чини, че те не стават, разтуриха всичко и нищо не построиха. Те са скръбни, нещастни и зли", подчерта той.

"Понеже много обичат да пускат архивни кадри... Сутринта Жени Марчева каза на Томислав Дончев, че ГЕРБ са в изолация. Виждате ли ни изолирани? Не Борисов е в изолация, Кирил Петков е в изолация. Него го свалиха, него не го искат, каза още лидерът на ГЕРБ.

Този, който ми пожелаваше да си седя на диванчето, седна той. Пожела стола и за 6 месеца го свалиха. И то по парламентарен път, каза още Борисов.

10 млн. изчезват от джобовете на българите. Преди малко минах покрай бензиностанция. На скъпите нафта и бензин са сложили рекламни пана. Защото, като погледнеш 3,99 и те хваща страх, шок, продължи той.

"Така и не разбрахме тези хора, които приличат на тях и се въртят по интернет, те ли са, не са ли. Един журналист да ги беше питал: "Вие ли сте?". Но им беше забранено, било личен живот. И моето беше лично. Но на мен личния живот може да го разпориш, а на другите не може, защото са семейни", ядоса се той.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички