Борисов хвърли бомба, разкри как се купуват гласове

Прави Кирил Петков на диванчето вкъщи

Борисов хвърли бомба, разкри как се купуват гласове | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов хвърли бомба. По време на посещението си Пазарджик обяви, че в момента върви бясно купуване на гласове.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов заговори като Гриша Ганчев

"Представяте ли си да беше обърната ситуацията и аз да викам по апартаменти чужди депутати и да им говоря за принципи. В момента става едно чудовищно купуване на гласове, по 10 000 накуп. Всеки депутат, който в момента купуват, е все едно 10 000 гласа. По тази логика - защо правим избори? Но тази тема също е забранена.

ВИЖ ОЩЕ: Томислав Дончев разкри плановете на Борисов

"Радев не може да не види, че неговото не чини, че те не стават, разтуриха всичко и нищо не построиха. Те са скръбни, нещастни и зли", подчерта той.

"Понеже много обичат да пускат архивни кадри... Сутринта Жени Марчева каза на Томислав Дончев, че ГЕРБ са в изолация. Виждате ли ни изолирани? Не Борисов е в изолация, Кирил Петков е в изолация. Него го свалиха, него не го искат, каза още лидерът на ГЕРБ.

Този, който ми пожелаваше да си седя на диванчето, седна той. Пожела стола и за 6 месеца го свалиха. И то по парламентарен път, каза още Борисов.

10 млн. изчезват от джобовете на българите. Преди малко минах покрай бензиностанция. На скъпите нафта и бензин са сложили рекламни пана. Защото, като погледнеш 3,99 и те хваща страх, шок, продължи той.

"Така и не разбрахме тези хора, които приличат на тях и се въртят по интернет, те ли са, не са ли. Един журналист да ги беше питал: "Вие ли сте?". Но им беше забранено, било личен живот. И моето беше лично. Но на мен личния живот може да го разпориш, а на другите не може, защото са семейни", ядоса се той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай