Борисов тегли чертата на знаковите фигури в "Промяната". Тежката дума

Лидерът на ГЕРБ с първи думи за кабинета "Главчев"

Борисов тегли чертата на знаковите фигури в "Промяната". Тежката дума | StandartNews.com

Ако се окаже истина, тези снимки с контрабандите, ще можем да работим с ПП-ДБ, само без знаковите им фигури. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

"Разследващите органи трябва да доведат нещата докрай. Живко Коцев съм го назначавал в ОДП в Търново още през 2013 г, затова го подкрепяхме", каза Борисов. Той коментира и служебния кабинет.

От това, което виждам, доминира старият кабинет - Денков-Габриел, със знакови министри - Гвоздейков, Вътев, Цоков, каза Борисов, след положената клетва на служебното правителство.

"Има три-четири нови имена. Виждам как лидерите на ПП-ДБ вменяват вина, че някой друг ни е виновен. Никой от ДПС не се е намесил. Само с гласовете си за Конституцията", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Благодаря на Асен Василев, че потвърди за компромисите. Можехме да направим съвсем различно нещо. Виждайки състава на това правителство, с Асен Василев, Мария Габриел, щеше да се направи съвсем различно нещо. Обръщам се към избирателите на ПП-ДБ. Нямаше да имаме никакви теми в момента, ако бяхме се разбрали, но те са имали някакви други мисли", каза още Борисов.

"Надявам се Главчев да успее да организира добре изборите", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай