Събота,

Борисов със заръка към депутатите си за утре

От: СТАНДАРТ -
2257
Борисов със заръка към депутатите си за утре
A
A
A

Специална заръка към депутатите на ГЕРБ даде лидерът Бойко Борисов за първия пленарен ден.

Искам да бъдете смирени, заяви Борисов, който днес събра парламентарната група на партията си, за да даде указания на народните представители от ГЕРБ за генералната линия по всички въпроси.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов мрачен: Ако няма кабинет, държавата се чупи на 10 юни

Утре искам да бъдете смирени. Предполагам, че и в Корана пише "смирение", призова хората си експремиерът. Утре Вежди ще удари звънеца и имаме вариант А и вариант Б, посочи той. ГЕРБ издига за председател на НС Росен Желязков, но ако кандидатурата му отново не събере подкрепа, както в миналия парламент, има готовност пак да предложи Рашидов.

Деси винаги е искала да ми бъде началник, каза Борисов с усмивка. И допълни: Е, сега ще ми стане началник. Десислава Атанасова ще е отново лидер на ПГ на ГЕРБ. В групата Борисов ще е редови депутат. Ръководството се запазва в същия състав, както в 48-ото НС.

Борисов заяви, че на Разпети петък депутатите от ГЕРБ няма да са в народното събрание, а ще спазят традицията, която партията въведе – най-тъжният ден в християнския свят да е почивен, за да може всеки да отиде на черква.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com