Борисов се разбесня! И посочи големия си страх

Каза и какво мисли за политиката на Радев

Борисов се разбесня! И посочи големия си страх | StandartNews.com

„Ако има санкции към Русия, ние трябва да сме започнали изграждането на нова ядрена мощност. Ние сме „за“ санкции, но и ускорено строителство на ядрени мощности - така работи ГЕРБ. Ако не сега, след 2 април ще го направим“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията си, съобщи novini.bg.

"Струва ми се доста странно тези, които клечаха пред правителството, Радев каза, че Крим е руски. Колегите от "Да, България“ го подкрепиха, ходиха да клечат срещу нас. И техните остри декларации и шумни тупаници пред президентството, не носят нищо. Ние сме се борили от първия ден. Сега щели да правят протест. Искат ли, когато днес са обявили протест, аз да отида и да вдигна юмрук също?", пита той.

"Аз съм ни вкарал в банковия съюз с моя екип. Вие за две години къде ни вкарахте? Дойде последната нощ да се сетят за закон за пране на пари, който бламираха. Криза с тока, криза с инфлацията, криза, криза, криза! Радев си е такъв, той обяви, че Крим е руски, следва си тази политика. Виновниците не са в Президенството, а пред него“, подчерта Борисов.

"Сега вече, който не охули Радев, вече ще стане лош. Налепиха се на плакатите с тях, бе хора, толкова ли кратка памет имате?“, попита лидера на ГЕРБ.

Когато правителството на Христо Иванов взимаше по 1 лв., този който ядеше баницата, никой не му опонира. Ситуацията е същата, само ги няма Киро и Асен в управлението и сега цената е ниска, точно с 1 лв. Някакви въпроси има ли по тая тема? Няма! Радев е праволинеен човек, това е неговото разбиране“, продължи Бойко Борисов.

"Истински се надявам партията на Промяната в един момент да не се превърне в "Да, България". Те не искат да поемат отговорност, да има правителство. Те искат някой да тричат, да се разходят за един час и да кажат "У-у-у", подчерта Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай