Борисов с драматични думи! Каза пада ли кабинета

Лидерът на ГЕРБ се изнерви от ситуацията в страната

Борисов с драматични думи! Каза пада ли кабинета | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов казаа драматични думи за ситуацията в страната в момента.

„Истински се надявам утре да отхвърлим ветото на президента, за да може да тръгнат нещата. Бензинът е 3,30 лв. Цената на уралския нефт е една и съща. От едната страната, когато говорим за газ, слагаме по 20 лв. и отгоре. Помните ли какво говореха за Балкански поток?

А сега се вижда как той ще печели. Тази година ще излезем на печалба и 72 г. вие ще получите от лошия Бойко над 230 млрд лв. в бюджета. Само това да съм ви направил, трябва да ми се отчетете. Нашите герои, за съжаление, стават герои, когато умрат. Ние не обичаме някой да направи нещо хубаво“.

Това каза в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Колегите сега са доста нервни. Ходейки по места, хората ги питат за обещанията им, може би затова са се изнервили. Истински ги призовавам да размислят, да отхвърлим ветото на президента, във вторник да се обнародва, за да се дадат отстъпките за горивата“, призова Борисов.

"Разбирам, че всеки си надъхва електората. Приятелски ги моля утре да отхвърлим ветото, защото в един момент групата на ГЕРБ няма да ме слуша", обясни Борисов.

„Асен Василев трябва да е магьосник, за да излезем от тежката ситуация в момента. Но затова трябва да има правителство. Не можем да слушаме ултиматуми до безкрай. Няма да има ротация – тогава няма да има правителство“, обяви Борисов.

„Отново държавата е разделена. От една страна президентската институция, от друга - правителството, от трета сме ние, от четвърта - олигархията. А на парламента пише: "Съединението прави силата". Ако ние не сме за затегната сглобка, нищо добро не ни чака. Знам, че очаквате от мене малко оптимизъм. Зависи само от вас. Оптимизъм може да има, ако резултатите ни са малко по-добри", категоричен е Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай