Борисов с бомба за Асен Василев. Голяма тревога

Лидерът на ГЕРБ пита къде е мазнинката

Борисов с бомба за Асен Василев. Голяма тревога | StandartNews.com

Бомба за политическия си опонент Асен Василев хвърли лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред пълна зала в Пловдив, той обяви, че съпредседателят на "Продължаваме промяната" е бил нападнат.

„Днес разбрах, че са нападнали Асен Василев в центъра. Първо помислих, че е Делян Добрев и ми се изправи косата. Това е недопустимо и го осъждам категорично. Те с тази насадена омраза това предизвикват“, съобщи лидерът на ГЕРБ. Но не даде подробности.

Кое наложи да се вдигне инфлацията преди войната - договориха се и вдигнаха цените на бензина и нафтата. Това повлече и доведе до хиперинфлацията в момента. Кой го допусна – тези хора, но с много мощна медийна подкрепа всичко това се замита. Българинът обаче най-много се дразни да му бръкнат в джоба, каза Борисов.

„Продължаваме да сме най-големият износител на ток, оръжие, горива в ЕС. Това е нашата икономика, определена като успешна от ПП. Ами утре, дай Боже, като спре войната, с какво ще се пълни хазната? Да, наричах го мазнинка, като добър стопанин знаех, че какво изкараме, да го сложим в резерв, народът да си има“, отбеляза той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай