Борисов побесня! Каква интрига му завъртял Кирил Петков

Нова сурова критика от бившия премиер

Борисов побесня! Каква интрига му завъртял Кирил Петков | StandartNews.com

Били слаби институциите?! Ами сегашните институции са назначени от ПП, ДБ, БСП, да не пропуснем и ИТН. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в град Търговище. 

Те 2 години говореха много щуротии. Като видяха за какви крадци става дума, тогава чак тръгнаха да излизат от коалицията, каза той.

Магистралата щеше да ви е подминала вече и да е към Велико Търново. Това са 2 г. застой с изключение на държавния дълг, който расте нагоре, уточни Борисов.

Като ви говоря, изглежда, че ви се карам, а вие сте най-малко виновни. Само че теглите, еднакво зле сте колкото и избирателите на Промяната, добави той.

IСваляхме и дълга, и бяхме шампиони в Европа за най-нисък дълг. Винаги е имало пари, заяви той.

Вчера обявиха бедствено положение заради мигрантите. Питайте вашите съседи защо при Бойко нямаше такова, а сега има? Защо неговите министри се справиха, а тези - не?

Ако някой е бил най-близък до нас са били "Да, България" и Промяната. Били са ми министри. Откъде тази злоба? Колко добре би било един здрав дясно-центристки блок да изведе страната от кризата.

Кирил Петков обяснява на място, че съм против Северна Македония. А аз от Банкя говоря по телефона с Урсула фон дер Лайен, че не е вярно. Те, европейските лидери, на мене ми се обаждат", каза Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай