Борисов: Нямам общо с обвиненията срещу Йончева

„Нямам абсолютно нищо общо с тези неща. Отново се отнема вниманието от реалната политика – увеличаване на доходите“, заяви министър-председателят...

Борисов: Нямам общо с обвиненията срещу Йончева | StandartNews.com

Нямам нищо общо с обвиненията срещу Елена Йончева, категоричен бе премиерът Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос във връзка с твърдението на Елена Йончева и БСП, че правителството и той лично използват Специализираната прокуратура за публично унижение на своите противници.

„Крадецът вика дръжте крадеца. Нито знам, нито се интересувам от тази партия и тези хора. Те за добро утро, за добър ден и за лека нощ трябва да кажат Бойко Борисов. Всички свои неудачи – с Бойко Борисов. Съжалявам, че говоря за себе си, но нито съм имал нещо общо с КТБ, нито с който и да било“, коментира премиерът.

„Има специализирани органи, нали всички говорят да има институционалност? В момента институциите работят. Какво общо имаме ние с тази работа? Когато повдигнаха обвинения на Делян Добрев, ние какво казахме? Нека си свършат работата, да се направят съответните проверки. Когато хванаха техния депутат, че купува гласове, те какво казаха? Когато обвиниха Цветанов по времето на мандата на БСП, помните ли какво казахме? Нека прокуратурата и службите си свършат работата, ако има виновни да бъдат наказани“, каза още той.

„Нямам абсолютно нищо общо с тези неща. Отново се отнема вниманието от реалната политика – увеличаване на доходите“, заяви министър-председателят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай