Борисов издаде огромна тайна! С кого е свързана

Симпатизантите на ГЕРБ в Ловеч посрещат Бойко Борисов.

Борисов издаде огромна тайна! С кого е свързана | StandartNews.com

Симпатизантите на ГЕРБ в Ловеч посрещат Бойко Борисов. Водач на листата в региона е бившият министър на регионалното развитие Николай Нанков.

Гражданите посрещнаха лидера на ГЕРБ с аплодисменти.

„Същият цинизъм, който го е имало преди, има го и сега. Нищо не се е променило - от времето на Мирчо Спасов до Бойко Рашков. Трябва да си лош човек, да си вътре мръсен в душата. Да си празен. Там, дето си дал да ти ядат прасетата, да го наричаш Слънчев бряг. Все едно са на курорт“, заяви на събирането лидерът на ГЕРБ.

„Като станах главен секретар, една мъка на майка ми – да види как е загинал най-скъпият й роднина, който е бил кмет тогава. Чак тогава можех да намеря в затвора смъртния акт. Тогава бяха писали, че е умрял от червения вятър. Това е всичко различно от нашия морал, принципи и разбиране за приятелство между хората“, разказа той.

„Когато станах премиер София нямаше спортна зала. Пловдив нямаше спортна зала. Русе нямаше спортна зала, Варна имаше спортна зала, която висеше. Господ ни е спасил. Там се събираха на волейболни мачове по няколко хиляди души. Отпуснах пари да я ремонтират отвън. Като й направиха обследването, се оказва, че носещите колони висят във въздуха, а под тях има 9 метра вода“, каза Борисов.

„Нямаше да има оцелели – наново направихме цялата зала“, подчерта той.

Това, че оцеляхме през последните две години е божа работа. Брутално се отнасяха с нас. Силата е нашата слабост – прекалено сме силни. Много са хората, които ни вярват, а и те не могат да боядисат това, което сме направили“, каза Борисов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай