Вторник,

Борисов беснее! Видовден за Асен Василев

От: СТАНДАРТ -
2545
Борисов беснее! Видовден за Асен Василев
A
A
A

Говорим го това от година и половина, безобразното теглене на заеми, всяка седмица по 500 милиона. Няма как накрая да не дойде Видовден. Лошото е, че вересиите на Асен Василев ще ги плати честният бизнес, бизнесът, който е на светло, който произвежда. Това ще е един ужасен данък. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Силистра.

"Асен Василев каза, че във фискалният резерв има 16 млрд. Ето го фискалният резерв към днешна дата – 12,4. От 16 като се извади 12,4 колко се получава? Милиарди разлика“, отсече той.

"На 17 януари са изтеглени 3 млрд. лв. Извадете от 12,4 3 млрд. С какво ще се плащат пенсии и заплати? Това го говорихме седмици наред. Обраха ги по лев на литър бензин и нафта, обраха ги от газа. Продължаваме да харчим скъпа газ. Който иска да продължи грабежа, да продължава", добави той.

"Аз още веднъж казвам, че когато седмици наред Шишков и Демерджиев говореха за ГЕРБ никой не каза, че е намеса в изборите. Бордът няма да допуснем да бъде мърдан, но излезе лъжата за Еврозоната - освен инфлацията, ние нямаме критерий", допълни той.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com