Борисов бесен на Елен Герджиков. Оттеглил го

Лидерът на ГЕРБ гневен, че успехите на партията не се защитават

Борисов бесен на Елен Герджиков. Оттеглил го | StandartNews.com

Председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков е хвърлил оставка като шеф на СОС и общинар по искане на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Причината - не се е справял с работата си. Това съобщи самият Борисов на среща с актива на партията в Пловдив. Той бе в града под тепетата и преди две седмици, навръх празника на Съединението, когато имаше среща с младежката организация на ГЕРБ.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов изригна! Каза в коя промяна не участва

„В София се строи метро, детски градини. Вчера чувам, че някакви излизат казват, че градския транспорт в София е закъсал, а те си мълчат. Ама забравиха хората какво беше по време на големите ковид-кризи. Да излязат и да се защитят, да обяснят на хората. Същите тези, които говорят направиха това с авиокомпаниите. Не може при толкова направени неща и нула от страна на другите да търпим негативи заради неактивността. Те чакат аз да се обадя, стоят си там и си мълчат", възмути се Борисов.

„Всеки ден трябва да доказваме и показваме, защо сме най-добрите. Няколко пъти събирах партията, препоръчвах. Герджиков е много възпитано и интелигентно момче, но на гърба на ГЕРБ да си правите кариера на общински съветник не може да стане“, отсече лидерът на ГЕРБ.

"Думата власт не е хубава, ние управляваме", каза Борисов и посочи, че преди били дадени  500 млн. лв. само на Пловдив, а сега 100 милиона за всички общини.

„Никога няма да имате околовръстно с такова управление“, каза Борисов по адрес на пловдивчани. „Тракия в момента е убийствена магистрала на всеки 2-3 км няма мантинели“, посочи той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай