Бомба от Карадайъ. Разкри какво означава ПП

Лидерът на ДПС с остри думи заради белята в КЕВР

Бомба от Карадайъ. Разкри какво означава ПП | StandartNews.com

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ каза какво означава ПП.

ВИЖ ОЩЕ: Екшън в парламента заради КЕВР. ДПС привиква Петков

В основата на това нещо "Продължаваме промяната" стои нарушаването на Конституцията. Обявено бе от Конституционния съд. Нарушаването на законите на страната е емблемата на това нещо ПП - "Провалът на Прокопиев", заяви Мустафа Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: Драма за КЕВР: ГЕРБ искат нов председател

Това стана по време на разгорещена дискусия в пленарната зала, пламнала, след като Конституционния съд обяви за противоконституционен избора на Станислав Тодоров за председател на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). ГЕРБ поиска незабавна рокада в КЕВР. От името на ДПС Рамадан Аталай настоя премиерът в оставка Кирил Петков и министърът на енергетиката в оставка Александър Николов спешно за се явят в парламента, за да се вземе адекватно решение. Предстои изключително тежка зима, КЕВР не може да стои без председател, каза Аталай.

ВИЖ ОЩЕ: КС: Изборът на шефа на КЕВР е противоконституционен

Нарушаването на Конституцията за тях е патриотизъм, клетвопрестъпничеството е героизъм, а лъжата за тях е норма на поведение, възмутено заяви Мустафа Карадайъ по адрес на ПП.

Карадайъ припомни, че държавата се намира в изключително тежко състояние, системата на енергетиката - също, а предстои една изключително тежка зима за българските граждани.  Все още вие продължавате да влошавате ситуацията в сферата на енергетиката, каза на мнозинството Карадайъ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай