Бомба и от Костадинов! Получил ли е покана за кабинета? (ВИДЕО)

Това обяви лидерът на „Възраждане” в пост във Facebook

Бомба и от Костадинов! Получил ли е покана за кабинета? (ВИДЕО) | StandartNews.com

"Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани от журналистите дали ще се включим в управлението на мястото на ИТН". Това разказа лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов във видеообръщение в личния си профил във Facebook.  

"Пет са условията, които ние поставяме в самото начало на каквито и да било разговори и нямаме проблем да седнем и да разговаряме за бъдещето на България с всяка една политическа организация.

1. Изтегляне на плана за въвеждане на еврото и поемане на твърд политически ангажимент, че никога българският лев няма да бъде заменен от друга валута в България.

2. Прекратяване на договора за предоставяне на военни бази на САЩ в България.

3. Задействане на процедура за съставяне на широк преговорен екип, включващ представители на всички политически сили в страната, за предоговаряне членството на България в Европейския съюз.

4. Насрочване на референдум за членството на България в НАТО.

5. Незабавно вдигане на санкциите срещу Русия.", каза Костадинов. И допълни, че самите репортери му казали, че никой няма да приеме условията. Затова предсрочните избори са най-добрият вариант, каза лидерът на "Възраждане".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай