Вторник,

Бивш зам.-кмет е кандидатът на РБ за кмет на Банско

От: Failed to load user -
A
A
A

Партиите от Реформаторския блок в Банско се обединиха около кандидатурата на Лазар Захов за кмет на общината на предстоящите местни избори. Решението беше взето след подписано от формациите в РБ в курортния град споразумение за единно явяване на вота през октомври. Изборът на Захов е направен след консултации с други политически формации и срещи с жители на Банско, както и в резултат на обстоен анализ на политическата обстановка в общината.

Лазар Захов е завършил магистратура в УНСС- София през 1992 г. със специалност „Прогнозиране и планиране на икономически системи". На следващата година е назначен за директор на Общински център „Социални грижи"- Банско, който ръководи в продължение на десет години. От 2003г. до 2011 г. Лазар Захов е заместник-кмет в община Банско и се ползва с добра репутация сред жителите на общината.

„Ще водим позитивна кампания за нашата визия за община Банско. Ще се явим със самостоятелна листа за общински съветници и ще продължаваме нашите срещи с политическите партии и гражданските сдружения в община Банско, с всички граждани за разширяване формата и влиянието на Реформаторския блок в общината, за получаване на максимална подкрепа на предстоящите местни избори през есента. Заедно можем да постигнем повече доверие", заяви Лазар Захов.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички