Биков повдигна тема: Ходила ли е Нинова на кино с Борисов

В парламента стана "Листопад", каза депутатът от ГЕРБ

Биков повдигна тема: Ходила ли е Нинова на кино с Борисов | StandartNews.com

В парламента стана "Листопад" - ту се събирате, ту се разделяте. Така се възмути депутатът от ПГ на ГЕРБ - СДС Тома Биков по време на обсъждането на сроковете между първо и второ четене на актуализацията на бюджета. БСП иска те да бъдат съкратени, за да се гласуват по-бързо разчетите в хазната.

"Листа падат, става и сериал. Ту се събирате, ту се разделяте, пък се скарвате, пък някой ви вкара някоя интрига. Сложили сте ни по средата и гледаме и не можем да повярваме на очите си понякога. Не можете да направите правителство, бе колеги. Това е проблемът. Не знаете как се прави, не знаете как да водите преговори, не знаете и за какво да преговаряте", каза още Тома Биков.

Според него целта на дебата със сроковете е на президента да са му удобни изборите, защото много се е изнежил.

"Сега дайте и ако може и датата да му е удобна. Това е дебатът днес. Защо вие се карате тук. Вие сте изпокарани всички. Давайте да намалим срока и да ходим на избори, защото, имайте предвид, някои от вас страдат. Ще вземе г-н Петков да направи партия. Не знам тогава ще трябва да удължаваме още с 4-5 месеца този парламент, за да може и той да се структурира. Гледам, че много неприятна е тази тема за всички. За нас не. За нас е изключително приятна", каза още Тома Биков.

С Корнелия Нинова сме опоненти, но тя не е ходила на кино с Борисов, не му е била министър, нито омбудсман, каза Биков.

"Ние с колегите от БСП от десетина години сме в доста сериозни конфликти. С г-жа Нинова сме опоненти, даже понякога сме прекалявали в изказванията си, но ще ви кажа нещо в нейна защита, колкото и да звучи лошо. Г-жа Нинова не е ходила нито на кино с г-н Борисов, нито му е била министър, нито му е била омбудсман. Може към нея да имаме всякакви отношения, но тя на килимчето не е била за разлика от лидерите на всички останали", заяви още Тома Биков, цитиран от „Фокус”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай