Беливанов: Ще изградим нова спортна база в Хасково

Беливанов: Ще изградим нова спортна база в Хасково  | StandartNews.com

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Хасково Добри Беливанов изнесе сеанс на 13 дъски шах срещу 13 шахматисти точно в 13 часа. 13 е номера в интегралната бюлетина на ПП ГЕРБ-Хасково и Добри Беливанов.

В играта се включи и майсторът на спорта Янко Панайотов. Освен любители шахматисти от Хасково в партиите участва и народният представител от ГЕРБ-Хасково и областен координатор Делян Добрев. Добри Беливанов предложи реми на всички участници.

„Спорта трябва да се подпомага от Общината, с приоритет за масовия спорт и тренировките на децата. В моя мандат като кмет екипа ми ще насочим усилията си към изграждане на нова спортна база и обновяване на съществуващата такава", заяви Добри Беливанов.

„Трябва да върнем и задържим младите хора в Хасково. Това ще стане с привличане на инвестиции, чрез които ще се разкрият нови работни места. Ще заложим на благоустрояване на междублокови пространства, изграждане и реновиране на детски площадки и подобряване на условията в детските градини и училищата" , добави Делян Добрев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай