БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Как правителството ще спре мигрантския натиск

Когато ние имахме правомощия построихме огради и ги спирахме по границата

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ: Как правителството ще спре мигрантския натиск | StandartNews.com

Вчера стана ясно, че „69 нелегални мигранти са задържани в гората над Ихтиман. Те са били на територията на държавното ловно стопанство Еледжик. Групата е забелязана от служител на стопанството, който е правил обход. Само в рамките на седмица това е втората голяма група с нелегални мигранти, която е задържана в района“.

Нима границата ни с Турция се намира до Ихтиман, госпожи и господа? Къде бяха органите на реда да спрат тези хора изобщо да влязат в страната ни, камо ли да преминат стотици километри необезпокоявани? Сега те крадат даже царевицата на прасетата в Ихтиман! Как стана това?

Осъзнаваме, че отново влизаме в разговора  - „жените с деца от Близкия Изток“, които се оказват мъже в зяла възраст от Афганистан, но все пак историята от преди 7 години се повтаря.

Каним Ви в центъра на София, около джамията, за да видите  възвърналата се картина от 2015 г. Тълпи „майки с деца“ на по 30 години – здрави и прави мъже, които стоят на групички и създават притеснения с поведението си на българските граждани в центъра на столицата на България.

И не само това. Историята вече има отъпкана пътека в Европа. „Жените с децата“ вече са интегрирани клетки в една спяща система на радикалния ислям и неговите производни. И примерите за това са безброй.

Какво още искате да се случи след десетките изнасилвания и убийства, причинени от тези „майки с деца“? Вие, г-жи и г-да министри, четете същите доклади на службите, които ги четат години наред и други президенти и министри. Но сега е малко по-различно. Сега Вие управлявате държавата - покажете истината.

Покажете я! А тя е, че има сериозен мигрантски натиск по границите ни. Че има сериозно натоварване откъм отговорности и разработки и това е доказано от ЕС и другите институции в системите за сигурност по отношение на мигрантите.

2021 г. сме. Най-новата история на Европа вече говори сама...

Ставаме свидетели на съдбовен сблъсък на цивилизации, ценности и светоглед.

За нас „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, България винаги ще бъде над всичко!

А за Вас, г-жи и г-да управляващи?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай