БАСТА закри кампанията си с концерт във Враца

БАСТА закри кампанията си с концерт във Враца | StandartNews.com

Враца. БАСТА официално закри предизборната си кампания във Враца с концерт на Етрополската духова музика, танцов ансамбъл „Балканска младост" към читалище „Тодор Пеев"- гр. Етрополе и поп-фолк изпълнителката Малина, предадоха от пресслужбата на партията.

За масово гласуване на 25-ти май призова Емил Димитров, който е 14-ти в листата на БАСТА. „Някои обещават, как след евроизбори щели да станат министър-председатели. Да им кажем, че след евроизбори се отива в Европейския парламент. Когато чуете как някой всеки ден обещава, че ще премахне партиите-балансьори в българската политика, ще кажа едно – това говори, че именно той на 99% е продукт на тези партии. На вас ще кажа едно – за да премахнем наистина т.нар. партии- балансьори, за да направим контролирания и купен вот пренебрежимо малък, всички ние трябва да гласуваме. Да гласуваме масово", заяви Емил Димитров и пожела наслука и на риболовците, които преди седмица откриха риболовния сезон, но призова и тях: „Отидете за риба, но отидете и да гласувате, за да не ви правят на шарани", завърши Димитров.

„Често ни се задава въпросът кого да изберем, защо да го изберем и защо да изберем БАСТА. Ще кажа така: изберете БАСТА, не само защото сме млади и имаме потенциал, който да развиваме, не само защото имаме идеи, а именно защото ние, всички млади хора в листата на ПП БАСТА подкрепяме европейското бъдеще на България. Малко кураж ни е нужен, за да покорим Европа, така че не само да ни чуят там, а да ни слушат и да превърнем Европа в наш партньор.", обърна се към присъстващите симпатизанти на БАСТА Силвия Димова, трета в листата на партията.

„Днес сме тук, пред паметника на този велик революционер и общественик Христо Ботев. Тук са заставали стотици политици в годините назад, гледайки ви и лъжейки ви. Ние заставаме не с обещания, а за да извикаме силно, за да ни чуят в Европа, и тази саможертва, която Христо Ботев направи, да отекне не само на Стария континент. Днес ние сме тук, за да извикаме и да разбере Европа, че ние сме не по-малко европейци от останалите страни-членки на ЕС. Искаме в Европейския парламент за България да се говори с уважение, защото го заслужаваме, защото имаме и историческата памет, и културното наследство. Да извикаме „БАСТА" - на безропотното мълчание, на страха, тоталитаризма и апатията! Да не позволим някой друг да се разиграва в бащиното ни огнище! Да не забравяме – месеците са 12, апостолите са 12, нашите деца абитуриенти броят до 12. Изберете 12 на 25-ти май", приветства присъстващите водачът на листата на ПП БАСТА Мирослав Найденов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай