Бареков излиза срещу Бойко и Сергей на евроизборите

Бареков излиза срещу Бойко и Сергей на евроизборите | StandartNews.com

Николай Бареков покани Бойко Борисов и Сергей Станишев да се изправят срещу него на изборите за евродепутати през май. "Нека Борисов, който няма работа в парламента, освен да влиза и да излиза от пленарна зала, се кандидатира", призова Бареков в предаването "Факторът Кошлуков" по TV7.

Според неговата теория соцлидерът Сергей Станишев ще се договаря за постове в Европейската комисия или в Европарламента. Бареков бе категоричен, че ще спечели "милиони гласове" и ще промени държавата. "Проектът ми няма да е месиански и няма да има известни лица", заяви още той. Бареков обвини премиера Пламен Орешарски, че няма легитимност да управлява и не взема сам решенията си. Обвинения в цензура той отправи и към ГЕРБ и bTV. По негови думите партията на Борисов е забранила на своите кметове, депутати и общински съветници да участват в предавания на TV7.

По негови думи пък ръководството на bTV не го допускали до участие в предаването на Росен Петров. Бареков доразви и идеята си за връщане на казармите. По негови думи от там българите с основно или по-ниско образование ще излизат със средно специално за една година, като до обяд ще учат, а след това ще изпълняват трудова повинност. Висшистите и тези със средно само ще работят, като при тях сроковете са съответно три и шест месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай