„България на гражданите" даде трибуна на бургазлии

Партията подари 100 билета за опера в световния ден на свободното слово

„България на гражданите" даде трибуна на бургазлии | StandartNews.com

Бургас. Движение „България на гражданите" даде трибуна на жителите и гостите на Бургас да изразят свободно своето мнение. Инициативата по случай днешния Световен ден на свободата на словото и печата бе реализирана в Морската градина.

Кандидат-депутатите от бургаската листа и симпатизанти на партията подариха един незабравим и различен ден на бургазлии, които имаха възможност свободно да заявят всичко онова, което ги вълнува и не са могли да направят публично досега. Десетки граждани бяха очаровани от предоставената им от партията възможност и поласкани от желанието на кандидат-депутатите да се вслушат в техния глас.

Най-малкият участник в инициативата на „Движение България на гражданите" беше 7-годишният Никола, който написа: „Почукай, за да ти се отвори". „Не говорете глупости " – за това апелира Петър, който е само на 10 г. Всички мнения, препоръки и пожелания ще бъдат публикувани на страницата на партията.

Кандидат-депутатите от „Движение България на гражданите" подариха на инициативните и граждански ангажирани бургазлии 100 билета за операта на Джузепе Верди „Риголето", която ще бъде поставена в Бургас на 8 април. Образованието и културата са приоритет в предизборната програма на партията, защото силна икономика и финансова стабилност се постигат само с интелигентни и образовани хора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай